Laagdrempelig en altijd bereikbaar!

Assistentes

Onze lieve praktijkassistentes Heleen en Alice staan voor jou klaar. Je kunt met allerlei vragen bij hen terecht . Ze beantwoorden de telefoon, helpen bij het maken van afspraken en controleren de ijzergehalte in je bloed.

Alice Schreurs

Ik ben Alice en werk sinds 2002 als assistente in deze leuke praktijk.
Ik werk hier met veel plezier, omdat ik fijne collega’s heb en de werkzaamheden zo afwisselend zijn. Geen dag is hetzelfde.
Het contact met de zwangeren vind ik fijn, vooral omdat iedereen zo verschillend is en de zwangerschap een belangrijke fase in hun leven is.
Dat maakt mijn werk zo bijzonder.


Heleen Goutbeek

Sinds 1997 ben ik werkzaam als assistente bij verloskundigen praktijk De Kiem.  Ook al ben ik hier al langere tijd werkzaam: ik geniet iedere keer weer heel erg van mijn werk !  Het blijft voor mij heel bijzonder en indrukwekkend hoe  een nieuwe baby zich ontwikkeld en ter wereld komt. En wat is mooier dan met een fijn team hier een steentje aan te kunnen bijdragen. En elke zwangere, zwangerschap en situatie is uniek waardoor het iedere keer weer verrassend is hoe de dag bij ons zal verlopen.  Ik vind het vooral belangrijk dat je laagdrempelig met je vragen bij ons terecht kunt, zodat je indien mogelijk gerustgesteld wordt en je volop van je zwangerschap kunt genieten. En mocht het nodig zijn dat er verder onderzoek plaats vindt, dat dit dan zo goed mogelijk voor je wordt geregeld.

Een goede zwangerschap en bevalling toegewenst !


Zwanger? We ontmoeten je graag in onze praktijk!

Afspraak maken