Aangenaam kennis te maken! Wij staan voor jou klaar.

Studenten

In onze verloskundigenpraktijk begeleiden wij regelmatig studenten van de Verloskunde Academie. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kennis wordt overgedragen en dat ook de volgende generatie kan vertrouwen op goede verloskundigen.

De student loopt met ons mee. Je ziet haar tijdens het spreekuur, maar ook tijdens de bevalling of bij een kraamvisite. In het begin zal zij voornamelijk observeren en leren. Later zal zij ook, onder onze begeleiding, enkele handelingen verrichten.

Heb je vragen over de aanwezigheid van een student bij jouw afspraken? Of over de handelingen die zij eventueel gaat verrichten? Neem gerust contact met ons op.

Op dit moment loopt Paula stage bij de kiem:

 

Even voorstellen…

 

Hallo, mijn naam is Paula Scholing.

Ik ben een vierdejaars studente Verloskunde,

22 jaar en kom uit de Twentse hoek.

Vanuit de Verloskunde Academie te Groningen heb ik het geluk mogen hebben om mijn (hopelijk) laatste stage hier bij de Kiem te mogen lopen, alvorens ik kan afstuderen deze zomer.

 

Het doel van deze stage is om de laatste wijsheden vanuit de Kiem te mogen meekrijgen en om klaargestoomd te worden voor het beroep als zelfstandig verloskundige. U kunt mij daarom de komende 9 weken tegenkomen in de spreekuren en tijdens kraamvisites, maar ook tijdens uw bevalling. Zwangerschap en geboorte zijn een onvergetelijk moment in uw leven en ik vind het bijzonder om u hierin op een professionele manier bij te kunnen staan.

Mocht u, in welke zin dan ook, bezwaar hebben met mij als aanwezige student, dan zal ik dit uiteraard respecteren en de kamer verlaten. U kan dit ten alle tijden aangeven bij het team van de Kiem of ook direct aan mij.

Ik kijk uit naar alle nieuwe ervaringen/leermomenten.

Hartelijke groet,

Paula.

Zwanger? We ontmoeten je graag in onze praktijk!

Afspraak maken