Persoonlijke zorg op maat!

Verloskundigen

Ons team is warm, gezellig, hecht en divers! Door de frisse mix van verloskundigen in verschillende leeftijden, vullen we elkaar aan door werk ervaring, nieuwe inzichten in de verloskunde en verschillende specialiteiten. Onze basis visie om de zwangere in haar eigen kracht te laten staan en haar hierin te begeleiden, vormt een sterk verweven web in ons team. We zijn open en eerlijk naar elkaar en dat zorgt voor en goede samenwerking. Hierdoor kunnen we jou als zwangere en partner een fijne en professionele begeleiding bieden.


 

Lianne Dieleman

Ik ben Lianne Dieleman. Sinds juli 1999 afgestudeerd aan de Rotterdamse opleiding tot Verloskundige. Sinds juni 2010 ook echoscopiste.
Ik vind het een eer om je tijdens een heel bijzondere periode tijdens je/jullie leven te mogen begeleiden. Voor mij ligt er een uitdaging om een vrouw met haar partner in haar eigen kracht te zetten, zodat zij op haar eigen wijze en kracht dit mooie, maar ook heftige, proces aangaat. Mijn zorg kenmerkt zich door een persoonlijke en professionele begeleiding en geniet ik enorm van het wonder van elke zwangerschap en bevalling.
Mijn specialiteiten: persoonlijke zorg op maat; invoelend en meelevend met een vrolijke kwinkslag.


Sharnella Malanda

Mijn naam is Sharnella Malanda. In juli 2001 ben ik afgestudeerd aan de kweekschool voor vroedvrouwen te Amsterdam. Sinds 2005 ben ik ook echoscopiste. Ik vind het een uitdaging om elke zwangere en partner te mogen ondersteunen in een bijzondere periode van hun leven en hen op een persoonlijke en professionele wijze te begeleiden. Nu na ruim 16 jaar kan ik nog steeds genieten van elke zwangerschap, bevalling en de geboorte van een uniek mensje en het geluk bij te mogen staan van de kersverse ouders.
Mijn specialiteit in kernwoorden: luisterend oor, warmte en gezelligheid, humor en begeleiding op maat.


Hanna Petter

Mijn naam is Hanna Petter. Vanaf kleins af aan wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Na het vwo heb ik de opleiding tot verloskundige op de Verloskunde Academie in Groningen gevolgd. In 2016 ben ik beëdigd en geniet ik van het vak. Dat ik aanstaande ouders mag begeleiden tijdens een heel speciaal moment en bijzondere tijd vind ik erg waardevol. Dat elke vrouw anders is, een andere achtergrond heeft en soms ook een andere cultuur, maakt het vak uitdagend, interessant en leuk.

Wat ik belangrijk vind is het geven van zorg op maat in een voor jou/jullie mooie, maar soms ook spannende periode.

Hopelijk tot ziens in de praktijk.


Lisa Farjon

Mijn naam is Lisa Farjon en ik ben 27 jaar. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Verloskundige Academie Rotterdam. Na het afstuderen ben ik gelijk aan het werk gegaan bij verschillende praktijken in de regio. Vanaf september ’16 kunnen jullie mij al tegen zijn gekomen bij De Kiem, maar vanaf mei kom ik het team officieel versterken. Ik vind het heerlijk om als verloskundige aan het werk te zijn. Het intensieve contact met de cliënten vind ik fijn en uitdagend. Elke zwangerschap en bevalling vind ik weer wonderbaarlijk en prachtig om te mogen begeleiden. In mei ’16 ben ik bevallen van onze dochter en dit is een verrijking geweest voor mijn werkzaamheden als verloskundige. Een zwangerschap, geboorte en het ouderschap is niet vanzelfsprekend, het is iets unieks en prachtigs! Ik sta open voor de wensen en zorgen van de cliënten, hou van een luchtige en open sfeer waarbij iedereen zich op haar/zijn gemak voelt.

Wie weet tot snel, jullie kunnen mij tegen komen tijdens het spreekuur, bevalling of kraamvisites!

Groetjes Lisa Farjon


Zwanger? We ontmoeten je graag in onze praktijk!

Afspraak maken